null

VERKSTED.

OpelCity Verksted

Hos Opel City Verksted tilbyr vi service- og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner.
Riktig ettersyn utføres på riktig tidspunkt for din bil for å opprettholde kjøre- og driftssikkerhet og også bilens verdi. På de fleste nyere modeller sier bilen din selv ifra når det er behov for service og ettersyn. Hvis ikke anbefaler vi minimum en årlig service ved normal kjørelengde. For å nyte godt av nybilgarantien er det viktig at servicen blir utført på et merke godkjent verksted, og det er du sikret dersom du bruker OpelCity sitt Opel merkeverksted. Vi er godkjent av Opel  for å utføre garantiarbeider, service og reparasjoner på alle Opel sine modeller.

Ønsker du å booke time på OpelCity Verksted?
Ta kontakt med oss på telefon 21 09 54 61 eller send en e-post. Du kan og bestille time via lenken under, der kan du boke time på web fem arbeidsdager frem i tid.

Levering av bil til verkstedet.

Din Opel kan leveres mellom 8-16 på Opelcity Fornebu eller i åpningstiden på OpelCity showroom. Leverer du bilen din på Opelcity showroom så følger du beskrivelsen nedenfor. Bilen må leveres senest dagen før den skal ha time på verkstedet. For veibeskrivelse trykk på linken nedenfor.

Faste reparasjonstider - faste priser

Når du leverer eller reparerer bilen din hos oss kan vi på forhånd si eksakt hva det kommer til å koste. Opel Originalservice verksteder har standardiserte reparasjonsmetoder og faste tider. For deg innebærer det at du slipper både skjulte kostnader og risikoen med å betale overpris for en service eller reparasjon som har tatt lengre tid enn beregnet. Den risikoen står vi for.

Utdannelse av tekniker

På OpelCity er vi nøye med at både du og bilen skal bli ivaretatt på best mulig måte. Derfor utdannes alle for å gi deg den best mulige service. På verkstedet møtes du først av en servicerådgiver som guider deg mellom ulike serviceprogram og reparasjonsalternativ.

Våre serviceteknikere utdannes kontinuerlig av Opel på all den avanserte teknikken som kreves for å utføre profesjonell service og reparasjoner. Teknikerne gjennomgår en solid opplæring og sertifiseres individuelt avhengig av arbeidsoppgave. Når du henvender deg til et autorisert verksted kan du være sikker på at din Opel tas hånd om av noen som virkelig kan Opel. Verkstedet drives med godkjennelse fra Statens Vegvesen.

Kontakt oss

Auto Fornebu AS - Opel

Opel Center
Verksted/Showroom
Snarøyveien 73, Fornebu
1364 Fornebu
Telefon:
 02386

Nybil Salg
Mats Røil - Salgssjef
Tlf: 98043147 
E-post: mr@ocity.no

null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.